Terug naar overzicht

Word jij onze nieuwe...

Operations Trainee

40 Uhr Operations HBO of WO

Vitacress Real is een van de leidende kruidenspecialisten van Europa. We're on a mission met ons jonge en sterk groeiende bedrijf… Beter, gezonder en smaakvoller eten. Het is ons doel om het leven een beetje gezonder, vrolijker en smakelijker te maken door het toevoegen van natuurlijke smaakmakers! Want het leven is zo veel leuker met goed en gezond eten! :) #wesmile

Op meerdere internationale locaties worden jaarrond kruiden geteeld, om op deze manier te zorgen dat we het gehele jaar een constante kwaliteit kunnen bieden. Wij telen op plekken waar het product op de meest natuurlijke en duurzame wijze groeit. Daarom telen we onder andere in Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, Portugal en Kenia.

Op de vestiging in Venlo worden deze vers geteelde kruiden vervolgens verpakt voor de Europese afzetmarkt en de internationale consument. Als je binnenkomt in ons pand in Venlo proef je de versheid en de energie van Vitacress Real. Je wordt besmet met de passie voor het product. Centraal staan vier waarden die bij alle collega’s voelbaar zijn. We Grow, We Care, We Inspire and We Smile.

Maar wat houdt het Operations Traineeship in?

Jouw traineeship binnen onze afdeling Operations duurt ongeveer 12 maanden en gedurende deze periode ga je onze organisatie leren kennen en ga jij je op diverse vlakken ontwikkelen binnen Operations. Vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van o.a. leiderschap, projectmatig werken, data-analyse, optimaliseren van processen, effectief communiceren en plannen. We gaan voor een mooie basis zorgen voor een succesvolle carrière binnen onze groeiende organisatie. Hierin staat jouw ontwikkeling voorop.

Om je een nog beter beeld te geven… Hoe verloopt ons traineeship?

Je gaat de diverse afdelingen binnen onze organisatie leren kennen. Een kijkje in de keuken, maar ook krijg je gerichte leerdoelen mee die ervoor gaan zorgen dat de tijd binnen deze afdelingen niet alleen interessant is, maar ook super leerzaam! Je krijgt een helder beeld van de organisatie en het primaire proces, maar ook ga je de synergiën herkennen.

Het traineeship heet natuurlijk niet voor niets Operations Traineeship. Jouw hart gaat namelijk sneller kloppen van productie, planning, logistiek, techniek en Operational Excellence. Vandaar dat de focus binnen dit traineeship ligt op deze disciplines. In deze periode word je klaargestoomd voor een rol binnen Operations. Welke rol dat gaat worden, leggen we niet van tevoren vast, want we willen samen met jou kijken waar je echt energie van krijgt en waar je talenten optimaal tot zijn recht gaan komen. Je begint in ieder geval bij de basis en leert elke discipline tot in de puntjes kennen. Gedurende dit traineeship krijg je geleidelijk steeds meer projecten en taken. Je staat dan midden in de operatie.

Aan het einde van het traineeship hebben we inmiddels scherp waar jouw talenten en interesses liggen. In deze fase word je ingewerkt in de functie die jij gaat bekleden na jouw traineeship. Trots kijken we allen terug op een succesvolle, leerzame en vooral leuke periode! Hier mag op geproost worden!

Om succesvol te kunnen zijn als onze nieuwe kruidentopper bezit je de volgende ingrediënten:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Supply Chain Management, Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Daarnaast heb je 0-3 jaar werkervaring. Als je ervaring hebt opgedaan binnen een Operations omgeving is dit een pré. Maar je mag ook gerust een starter zijn.
 • Je hebt affiniteit met de foodbranche en werken met een versproduct vind je het mooiste wat er is. Door de snelle Time to market bieden we een dynamische omgeving waarbij je wordt uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan zeer ambitieuze doelen.
 • Je bent een enthousiaste en ambitieuze starter die met beide benen op de grond staat. Pragmatisch ingesteld en nieuwsgierig. Jij onderzoekt, vraagt en doet.
 • Je voelt je thuis in onze gedreven werkomgeving met een sterke “Can Do” mentaliteit en je krijgt energie van de dynamiek.
 • Met jouw persoonlijkheid zorg je ervoor dat jouw ideeën en initiatieven anderen in beweging brengen.
 • Het traineeship staat in het teken van leren en ontwikkelen dus vandaar dat we zelfbewustzijn en een gezonde dosis zelfreflectie belangrijk vinden. Continue op zoek naar waar je het nog beter kunt doen!
 • En wellicht een vanzelfsprekendheid, maar we benoemen het toch… Je spreekt goed Nederlands en Engels. En als je de Duitse taal spreekt, dan is dat een goede aanvulling.

Maar dit doe je niet alleen… het Operations dreamteam waar je onderdeel van uitmaakt

Ons Operations team bestaat uit een aantal disciplines, namelijk Technical Services, Continuous Improvement, Logistics, Productieplanning en Productie. In totaal bestaat dit team uit 140 medewerkers, het grootste deel van onze organisatie dus. Het team wordt aangestuurd door onze Operations Manager, Geert. Iedere dag weer zorgen we er binnen Operations voor dat er het uiterste uit de productielijnen en de individuen gehaald worden! Topprestaties leveren waar we iedere keer samen weer supertrots op zijn.

Wat maakt werken bij Vitacress Real leuk?

We Grow. Een enorme drive, een enorme groei. Sinds de start van Vitacress Real zo’n 7 jaar geleden is onze omzet jaarlijks met minimaal 60% gegroeid. Deze ambitie blijven we ook de komende jaren waarmaken. En dit doen we met z’n allen. Ons team bestaat uit mensen die het maximale uit zichzelf en teamgenoten willen halen. We Inspire. We waarderen initiatief en input en geloven dat dit onze organisatie beter maakt. Hier is ook volop ruimte voor. Samen bereik je immers meer. Doordat Vitacress Real actief is in een nichemarkt en veel nog verder geoptimaliseerd en ingericht kan worden, lever jij een belangrijke waarde. Jij bent continue een succesonderdeel van het proces.

We Care. Wij zijn een bovengemiddeld leerbedrijf waar ontwikkeling centraal staat! Groei vinden wij essentieel. Voor jou, maar ook voor ons als organisatie. Wij bieden volop mogelijkheden om iedere dag te groeien, vakinhoudelijk en als persoon. We Smile. Ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Onze Social Calender staat maandelijks gevuld met leuke teamevents.

Kom jij ons dreamteam versterken? Dan krijg jij van ons:

 • Een super dynamische werkomgeving met getalenteerde collega’s die elkaar naar een hoger niveau willen brengen. Je wordt opgenomen in een kennisorganisatie die groeit en die beleving en kwaliteit centraal stelt.
 • Een hele goede aanvulling op je CV. Je volgt een MBA in de praktijk en je wordt uitgedaagd met veel verschillende bedrijfskundige situaties.
 • Laptop, 2 schermen, telefoon en wat je nog meer nodig hebt om top te kunnen functioneren.
 • Munt, tijm, rozemarijn (of ieder ander kruid), zoveel als je wil!
 • Vrijheid en flexibiliteit, jij bent de regisseur van je agenda.
 • Een geweldige kans om kennis te delen in een omgeving met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Wij kijken uit naar je cv! Mocht je nog twijfelen of heb je vragen wat deze functie zo tof maakt? Bel dan gerust (Marlijn de Bruin, 0611848647). Voor een kijkje in onze organisatie verwijzen we je naar onze website die zeker de moeite waard is om te bekijken.Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer direct!

Deel via onderstaand formulier je gegevens en CV en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dieses Feld wird benötigt
Ihr Browser ist veraltet!

Aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website anzuzeigen. Aktualisiere meinen Browser

×