Terug naar overzicht

Word jij onze nieuwe...

QESH Officer

40 Uhr Quality HBO of WO

Vitacress Real heeft de ambitie om dé kruidenspecialist van Europa te worden. Met ons jonge en sterk groeiende bedrijf is het onze missie om mensen te laten genieten van eten met natuurlijke smaakmakers.

Op meerdere internationale locaties worden jaarrond kruiden geteeld, om op deze manier te zorgen dat we het gehele jaar een constante kwaliteit kunnen bieden. Wij telen graag op plekken waar het product op de meest natuurlijke en duurzame wijze groeit. Daarom telen we onder andere in Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, Italië, Portugal en Kenia.

Op de vestiging in Venlo worden deze vers geteelde kruiden vervolgens verpakt voor de Europese afzetmarkt en de internationale consument. Als je binnenkomt in ons pand in Venlo proef je de versheid en de energie van Vitacress Real. Je wordt besmet met de passie voor het product. Centraal staan vier waarden die bij alle collega’s voelbaar zijn. We Grow, We Care, We Inspire and We Smile.

Als vrienden jou vragen wat voor werk je doet, zeg jij:

"Als QESH Officer bouw ik mee aan onze Qesh organisatie! Daarbij zorg ik ervoor dat we met z'n allen iedere dag weer veilig en duurzaam werken en topkwaliteit leveren."


Maar in het echt doe je natuurlijk veel meer…

Jouw rol bestaat uit de volgende deelgebieden; Quality Assurance , Safety, Health & Environment (SHE) en verbeterprojecten. Binnen deze deelgebieden kennen we de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Als kennisdrager adviseer jij collega’s en management wat betreft het actueel houden van interne procedures, met aandacht voor veranderde wet- en regelgeving, klantwensen en interne verbetertrajecten.
 • Uitvoeren van en meedenken over het QESH beleid.
 • Je werkt aan het onderhouden van de diverse certificeringen, zoals IFS, SKAL, GlobalGAP en PlanetProof.
 • Het voorbereiden en begeleiden van interne en externe audits.
 • Het behalen van het duurzaamheidscertificaat staat hoog op het lijstje. Hier ga jij mee aan de slag.
 • Verbeteren en optimaliseren van onze processen. Hoe kunnen we nog beter en slimmer werken. Je wordt verantwoordelijk voor diverse projecten die bijdragen aan het verder bouwen en professionaliseren van onze QESH organisatie.
 • Jij zorgt voor de verwerking van de kwaliteitsdata. Denk hierbij aan het verwerken van de resultaten van ons externe laboratorium.
 • Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van certificaten van onze leveranciers. Je gaat aan de slag met het opzetten en onderhouden van onze BHV organisatie.
 • Identificeren van arbo- en milieuaspecten en -effecten. Én de mogelijke verbetering die jij ziet pak je ook op en zet je om in gerichte acties. Continu verbeteren, daar word jij enthousiast van.

Om je een nog beter beeld te geven… Just another day at the office

Jouw dag start met een heerlijk kopje verse muntthee tijdens de Sunrise meeting. Tijdens de Sunrise worden alle belangrijke operationele ontwikkelingen gedeeld van de dag ervoor en kijken we kort vooruit. Na de Sunrise start jouw meeting met jouw sales collega Tom. Jullie kijken samen naar een nieuwe labelopmaak die nodig is voor één van onze klanten. Een productieve meeting. Snel staan de belangrijkste zaken op papier en jij pakt dit verder op. Dan is het tijd voor lunch (een vers kopje kruidige soep) en ontspanning. Je gaat samen met jouw collega Piotr een wandeling buiten maken en een frisse neus halen. Na de lunch ga je samen aan de slag met het voorbereiden van een belangrijke audit. De IFS audit staat namelijk op de planning en dit wordt in de puntjes door je voorbereid zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. De tijd vliegt en voor je het weet ga je samen met onze QESH Advisor Boyd in gesprek over de projecten die op dit moment lopen en waar jij de lead hebt. Op een paar kleine uitdagingen na loopt alles op rolletjes! Boyd is blij en complimenteert jou. Tijd om mee te doen aan de bootcamp in onze eigen Vita-Gym. Voldaan sluit je de dag af.

Om succesvol te kunnen zijn als onze nieuwe kruidentopper bezit je de volgende ingrediënten:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting Food en Business of Quality Management.
 • Deze rol is uitermate geschikt voor een HBO starter die zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van Quality, Environment, Safety en Health! Maar ook voor iemand met 1 tot 3 jaar ervaring hebben we meer dan voldoende uitdaging te bieden.
 • Je hebt een sterke affiniteit met Food. Hier gaat jouw hartje toch een beetje sneller van kloppen.
 • Je bent vaardig in de Engelse en Nederlandse taal.
 • Sterke communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren.
 • Je komt terecht in de wereld van verse kruiden. Dat betekent dat er altijd mooie uitdagingen zijn om aan te gaan. Hier krijg jij energie van!
 • Knopen doorhakken, geen probleem! Jouw besluitvaardige karakter maakt dat dit jou goed af gaat.
 • Jij bent accuraat, hebt oog voor detail en jouw scherpte zorgt ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien.
 • Last but not least… we zoeken iemand met een hands-on mentaliteit. Een echte aanpakker. Jouw motto is “samen bereik je meer”.

Maar dit doe je niet alleen… ons QESH dreamteam

Het QESH team bestaat uit 10 personen. Bestaande uit onze QESH Advisor, Teamleader QC en een operationeel Quality Control team (6 personen). Dit team zorgt er iedere dag weer voor dat alle elementen Quality, Environment, Safety en Health gewaarborgd worden binnen onze organisatie. Er heerst een winnaarsmentaliteit en niks is onmogelijk. Elke dag weer wordt er het uiterste uit het team en de individuen gehaald.

Wat maakt werken bij Vitacress Real leuk?

We Grow. Een enorme drive, een enorme groei. Sinds de start van Vitacress Real zo’n 10 jaar geleden, maken we ieder jaar weer een enorme groei door. Deze ambitie blijven we ook de komende jaren waarmaken. En dit doen we met z’n allen. Ons team bestaat uit mensen die het maximale uit zichzelf en teamgenoten willen halen. We Inspire. We waarderen initiatief en input en geloven dat dit onze organisatie beter maakt. Hier is ook volop ruimte voor. Samen bereik je immers meer. Doordat Vitacress Real actief is in een nichemarkt en veel nog verder geoptimaliseerd en ingericht kan worden, lever jij een belangrijke waarde. Jij bent continu een succesonderdeel van het proces.

We Care. Opleiding of cursus? Tuurlijk! Wij hebben zelfs een eigen online VR Academie. Groei en ontwikkeling vinden wij essentieel. Tevens geniet je dagdagelijks samen met je collega’s van een heerlijke verse soep, met de beste kwalitatieve kruiden! Er wordt hard gewerkt, maar ook de social talk wordt gestimuleerd door voor of na werktijd je flink in het zweet te werken in de gefaciliteerde fitnessruimte. Of win jij de battles met de tafeltennis games. We Smile. Ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Onze jaarlijks terugkerende Social Calender staat gevuld met leuke teamevents.

Kom jij ons dreamteam versterken? Dan krijg jij van ons:

 • Een super dynamische werkomgeving met getalenteerde collega’s die elkaar naar een hoger niveau willen brengen. Je wordt opgenomen in een kennisorganisatie die groeit en die beleving en kwaliteit centraal stelt.
 • Munt, tijm, rozemarijn (of ieder ander kruid), zoveel als je wil!
 • Kosteloos toegang tot de Vita-Gym, zodat je fit blijft in body én mind.
 • Vrijheid en flexibiliteit, jij bent de regisseur van je agenda.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Een vergoeding van jouw voordeur tot die van ons.
 • Een vergoeding voor je oude dag.
 • Ons Vitality fund! Een jaarlijks budget om te werken aan jouw vitaliteit.
 • Onbeperkt toegang tot onze online VR Academy!
 • De mogelijkheid om een fiets te leasen.
 • Een geweldige kans om kennis te delen in een omgeving met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Wij kijken uit naar je cv! Mocht je nog twijfelen of heb je vragen wat deze functie zo tof maakt? Bel dan gerust. Voor een kijkje in onze organisatie verwijzen we je naar onze website die zeker de moeite waard is om te bekijken.Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer direct!

Deel via onderstaand formulier je gegevens en CV en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dieses Feld wird benötigt
Ihr Browser ist veraltet!

Aktualisieren Sie Ihren Browser, um diese Website anzuzeigen. Aktualisiere meinen Browser

×